07-01-2012 Kerstbomenbrand Reinaldapad Haarlem – Oost

Haarlem – De hulpdiensten werden vrijdag op zaterdag nacht gealarmeerd voor een binnenbrand bij het Reinaldapad in Haarlem Oost. Hier zou in eerste instantie een loods in de brand staan. In de verte konden al flinke vlammen worden waargenomen. Ook kreeg de alarmcentrale meerdere telefoontjes binnen over de brand. Hierop besloot de centralist op te schalen naar middelbrand.

De brandweer was samen met de politie snel ter plaatse. Hier bleek het uiteindelijk mee te vallen. Op een groenvoorzieningsopslag lagen diverse kerstbomen die flinke brandde. Hierop ging de ladderwagen, officieer van dienst en een tweede tankautospuit retour kazerne.

Brandstichting wordt niet uitgesloten. De politie stelt daarom een onderzoek in. Mocht u iets weten of gezien hebben. Dan kunt u bellen met de Politie: 0900-8844.