25-02-2012 Help de autobranden in Haarlem stoppen!

Bijna wekelijks is een Haarlemse inwoner het slachtoffer van een autobrand. Vorig jaar waren er 67 autobranden en dit jaar zijn al 15 voertuigen door brand verwoest. Gemeente, politie en het Openbaar Ministerie willen gezamenlijk met u deze trend stoppen.

De politie doet haar uiterste best om de daders te pakken, maar vraagt u extra alert te zijn:

– Signaleer afwijkende situaties in uw omgeving

– Let op kenmerken van onbekende personen en/of voertuigen die u een aantal keer op verschillende tijden en plaatsen in uw wijk ziet

– Gebruik uw mobiel om verdachte handelingen te filmen of te fotograferen

– Meld verdachte situaties onmiddellijk bij de politie via 1-1-2

De meeste branden vinden vooral in het weekend plaats. Let u dan ook vooral de komende dagen goed op. De gouden tip die leidt tot een aanhouding wordt beloond! Zie voor actuele informatie over de autobranden: www.haarlem.nl/autobranden