26-06-2012 Getuigen gezocht aanval vrouw Bijenpad Haarlem

Haarlem – De politie heeft een onderzoek ingesteld naar aanleiding van een incident datafgelopen donderdag 21 juni is gebeurd op het Bijenpad. In de middag, omstreeks14.00 uur werd een vrouw tijdens het honden uitlaten aangevallen door een onbekendgebleven jongen. De vrouw had de jongen zien fietsen toen hij meerdere kerenlangs haar fietste. Toen zij hier wat van zij viel de jongen de vrouw aan. Zijheeft de jongen van zich af kunnen slaan, waarna deze op zijn fiets stapte enervan door ging. Er is een summier signalement van de jongen bekend: het is eenjongen met een donkere huidskleur, donker opgeschoren haar, bovenop krullend.Hij heeft een smal gezicht met een puntige kin.

De jongen had een donker vestmet capuchon aan. De politie vraagt mensen die de jongen menen te herkennen of mensen die mogelijkook zijn lastig gevallen door deze jongen, zich te melden via 0900-8844.