Voor 24 uur brandweerman of vrouw zijn

Heb je er altijd al van gedroomd om met loeiende sirenes overal langs te mogen scheuren en overal voorrang te krijgen? En wil je ook wel eens een dag de held uithangen? Dan is dit echt wat voor jou: ga samen met 3 vrienden 24 uur lang meedraaien met de brandweerdienst post Haarlem-West, Haarlem-Oost, Hoofddorp of Velsen.

Van 08.00 tot 08.00 uur de volgende dag mag jij auto’s open knippen, brandoefeningen doen en aanwezig zijn bij het specialisme van de desbetreffende post. Dit specialisme kan duiken zijn, maar het kan ook zijn dat je aanwezig bent op de gevaarlijke stoffen post.

Iedere keer als de brandweer moet uitrukken, mag jij mee. En mocht het even rustig zijn, dan kun je slapen op je EIGEN slaapkamer op de post. Ervaar het leven van een echte brandweerman, 24 uur lang.

Ben je ten minste 18 jaar oud, in goede gezondheid en heb je geen strafblad? Bied dan nu op dit veilingstuk, hang 24 uur de held uit en steun 3FM Serious Request!

Deze editie van 3FM Serious Request draait helemaal om de allerkleinsten: Miljoenen baby’s die hulp nodig hebben om te kunnen blijven leven. Een stille ramp die wereldwijd elk jaar 5,5 miljoen slachtoffertjes maakt en het gevolg is van gebrek aan medische zorg en begeleiding. Dankzij jouw bijdrage kan het  Rode  Kruis de moeders en baby’s helpen die dat het hardst nodig hebben.

Bieden kan op de volgende site:https://www.marktplaatsveilt.nl/auction/object/566