05-01-2013 Woning vol met rook door pannetje op vuur Slachthuisstraat Haarlem

Haarlem – Zaterdagavond rond acht uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een melding van een rookmelder die afging in een woning op de Slachthuisstraat in Haarlem. Een buurman, welke een rookmelder in de woning boven hem hoorde afgaan, heeft 112 gebeld omdat deze de zaak niet vertrouwde. 

Eenmaal ter plaatse hebben de brandweerlieden de voordeur van de woning geforceerd. In de woning was nog een bewoner aanwezig, welke nogal verward was. De brandweer heeft de bewoner naar beneden gebracht, en overgedragen aan de ambulancedienst.

Daarna is de brandweer begonnen met het ventileren van de woning, de woning stond vol met blauwe rook. Het bleek te gaan om een pannetje, welke op het vuur stond aan te branden.

De ambulancebroeders hebben de man nagekeken, en overgebracht naar het ziekenhuis. De bewoner schijnt al een lange tijd erg verward te zijn, en is erg doof, daarom heeft de man de rookmelders niet gehoord.