27-01-2013 Brand in fietsenhok veroorzaakt woningbrand Spaarnhovenstraat in Haarlem Video Update

Haarlem – Zondagochtend is er brand in een woning ontstaan aan de Spaarnhovenstraat in Haarlem. Dit door een brand in het fietsenhok in de voortuin. De brand in het fietsenhok is vermoedelijk aangestoken. Het gezin werd opgeschrikt door de brand, en vluchtte naar boven, waar ze door de brandweer van het balkon gered zijn. Omdat de brand in de voortuin erg groot was, zijn er ramen gesneuveld van de woning, en is de brand overgeslagen. De woning liep grote schade op, de politie stelt een onderzoek in.

Update
Getuigen die de politie nog niet hebben gesproken en die informatie hebben die mogelijk kan leiden tot aanhouding van de daders worden verzocht contact op te nemen met de politie van Haarlem-Noord via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.