13-06-2014 Vrouw met kinderen over de kop op de Drie Merenweg Vijfhuizen

Vijfhuizen – Een personenwagen is vrijdag avond over de kop geslagen op de Driemerenweg N205. De bestuurster van de auto raakte hierbij gewond, de twee kinderen die bij haar in de auto zaten, bleven ongedeerd.

De vrouw reed in haar auto richting Haarlem, om onbekende reden raakte ze de macht over het stuur kwijt, schoot door de middenberm om vervolgens op het dak op de tegengestelde rijbaan tot stilstand te komen.

Hulpverleners hebben de kinderen een troostbeertje gegeven voor de schrik. De bestuurster is overgebracht naar het ziekenhuis. De wagen is door de bergingsdienst afgevoerd.

Door het ongeval was de N205 richting Hoofddorp afgesloten, wat voor flinke files op de omliggende wegen zorgde.Fotografie: Eric van Lieshout