Politie doet onderzoek naar autobranden

Haarlem – De politie doet onderzoek naar twee autobranden op de Henri Dunantstraat en de Ekamastraat.

Woensdagavond omstreeks 21:40 kreeg de politie een eerste melding dat een geparkeerd staande auto op de Henri Dunantstraat in brand stond. De brandweer kwam ter plaatse en wist de brand te blussen. Op de Ekamastraat hoorden getuigen ’s nachts rond 01:13 uur een knal en zagen dat er een auto in de brand stond.  Bij de brand op de Ekamastraat liepen ook twee andere auto’s, die naast het brandende voertuig stonden, beschadigd.

Onderzoek
De politie heeft in beide gevallen aanwijzingen van brandstichting en heeft dan ook een buurtonderzoek ingesteld. Heeft u informatie over deze autobranden dan kunt u contact opnemen met de politie via het algemene telefoonnummer 0900 – 88 44, of anoniem via Meld Misdaad Anoniem te bereiken via 0800 – 7000.