Getuigen gezocht van schietincident Haarlem

Haarlem – De politie zoekt getuigen van een schietincident op het Salieveld in Haarlem. Donderdag 1 januari rond 05.00 uur is er vermoedelijk op een auto geschoten. Niemand is daarbij gewond geraakt. De politie zoekt getuigen van een schietincident op het Salieveld in Haarlem.

Donderdag 1 januari rond 05.00 uur is er vermoedelijk op een auto geschoten.Niemand is daarbij gewond geraakt.Voorafgaand aan het incident is er vermoedelijk een ruzie geweest ter hoogte van het woonwagenkamp. Mogelijk hebben mensen hier iets van gezien of gehoord.

De politie komt graag in contact met getuigen. Mensen worden verzocht te bellenmet 0900-8844. Geheel anoniem informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

De politie doet verder onderzoek naar het incident.