Moeder en dochter raken te water op de Drie Merenweg Vijfhuizen

Vijfhuizen – Omstanders redden moeder en 4-jarig dochtertje uit wagen die in het water langs de Drie Merenweg terecht kwam. De omstanders waren onderweg naar de Mud Masters in het Haarlemmermeersebos. Toen de wagen in het water geraakte, twijfelden ze geen moment en gingen het water in, overal stonden auto’s van hulpvaardige mensen.

Enkele van de hulpvaardige mensen, moesten zelfs uit de drassige middenberm geholpen worden. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse waaronder duikteams van de brandweer uit zowel Velsen als Nieuw-Vennep.

Beide slachtoffers zijn na de nodige zorg overgebracht naar het ziekenhuis. De auto wordt door de bergingsdienst uit het water gehaald.

De Drie Merenweg (N205) was gedurende de hulpverlening en de berging afgesloten voor het verkeer.

EvL_Drie Merenweg (2) EvL_Drie Merenweg (3) EvL_Drie Merenweg (9) EvL_Drie Merenweg (10) EvL_Drie Merenweg (13) EvL_Drie Merenweg (15) EvL_Drie Merenweg (16) EvL_Drie Merenweg (19)