Auto belandt in de sloot naast de A5

Hoofddorp – Bij een ongeval op de A5 is dinsdagmiddag een
personenwagen in een sloot naast de A5 tot stilstand gekomen. Het ongeval gebeurde in de richting van Hoofddorp, nabij knooppunt de hoek. In de wagen zaten twee inzittenden, waarvan de bijrijdster gewond raakte en de bestuurder met de schrikvrij kwam.

Het slachtoffer is door de hulpverleners uit de wagen gehaald en
overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval en de afhandeling en veiligheid van de hulpverleners was de A5 in de richting van Hoofddorp helemaal afgesloten. Langs de weg stonden veel ambulances, politie en brandweerwagens, in de berm stond de traumahelikopter.

De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie onderzoekt de toedracht van het eenzijdige ongeval.

evl_a5-2 evl_a5-4 evl_a5-6 evl_a5-7 evl_a5-9 evl_a5-10 evl_a5-13 evl_a5-18