Eenzijdig ongeval op de César Francklaan Heemstede

Heemstede – Een man is vrijdagavond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de César Francklaan. Om 21:00 uur reed de bestuurder met zijn passagier over de Schouwbroekerbrug richting Heemstede, toen het mis ging.

De auto raakte in een slip, knalde tegen een boom en in tegengestelde richting tot stilstand. Brandweer, politie en ambulance rukten uit. Twee personen zijn nagekeken door de verpleegkundige van de ambulance. Beiden gingen naar het ziekenhuis, maar de bijrijder raakte alleen gewond. Hij klapte hard met zijn hoofd tegen de voorruit.

Een berger heeft het voertuig afgesleept. Het voertuig is total loss.

De Schouwbroekerbrug was in de richting van Heemstede korte tijd afgesloten.

ongeluk-cesar-francklaan-heemstede-01 ongeluk-cesar-francklaan-heemstede-02 ongeluk-cesar-francklaan-heemstede-03 ongeluk-cesar-francklaan-heemstede-04 ongeluk-cesar-francklaan-heemstede-05