Felle woningbrand Barrevoetestraat Haarlem Centrum

Haarlem – Een felle brand heeft zaterdag flinke schade veroorzaakt aan een woning in het centrum van Haarlem. Rond 20:45 uur werd de brand in de Barrevoetestraat ontdekt waarop de brandweer is gealarmeerd. Aanvankelijk waren felle vlammen en dikke rookwolken te zien. Door snel ingrijpen van de brandweer is erger voorkomen.

Een ambulance kwam met spoed ter plaatse omdat er mogelijk gewonden waren. Hiervan bleek achteraf geen sprake, dus deze kon onverrichterzake retour. Bij het ontdekken van de brand bevond zich een persoon in het pand, deze kon op eigen kracht de woning verlaten.

De brand is waarschijnlijk ontstaan bij een koelkast. Door de enorme hitte is een ruit gedeeltelijk gebroken en het plafond zwartgeblakerd. De bewoner kan waarschijnlijk vanavond niet terug naar zijn woning.

img_0012 img_0013 img_0014 felle woningbrand Haarlem