Gewonde bij ongeval op de Spaarnwouderweg Vijfhuizen

Vijfhuizen – Bij een ongeval op de Spaarnwouderweg is
vrijdagmiddag een automobilist gewond geraakt bij een aanrijding tussen twee personenwagens.Het ongeval gebeurde rond half drie toen een automobilist vanaf de Kromme Spieringweg de Spaarnwouderweg wilde opdraaien en personenwagen over het hoofd zag.
Beide voertuigen kwamen met elkaar in botsing.
Politie, ambulance en brandweer kwamen hulp bieden bij het ongeval. Eén bestuurder raakte gewond en is na de nodige zorg in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg. De andere bestuurder kwam met de schrik vrij.

Beide voertuigen zijn door de bergingsdienst afgevoerd.

Door het ongeval en de afhandeling was de Spaarnwouderweg afgesloten en werd het verkeer vanaf de N232 omgeleid.