Ongeluk tussen twee voertuigen op de Amerikaweg en Kennedylaan in Haarlem Schalkwijk

Haarlem – Een bedrijfsauto is vanmiddag bij een aanrijding op een kruispunt in Haarlem gekanteld. Het ongeluk gebeurde samen met een personenauto rond 16.45 uur op het kruispunt van de Amerikaweg en de Kennedylaan.

De bestuurder van de gekantelde auto is met een ladder van de brandweer uit z’n auto gehaald. Hij is behandeld aan lichte verwondingen aan zijn hand, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De tegenpartij kwam er helemaal ongeschonden van af.

Door tegengestelde verklaringen liepen de gemoederen even hoog op. Partijen dreigden elkaar aan te vliegen waardoor de politie moest ingrijpen. Beide partijen hebben een blaastest afgelegd en bliezen een ‘P’.

Door een ingesteld onderzoek door de VOA, was de weg enige tijd afgesloten.