Twee auto’s in brand onder viaduct Robertus Nurksweg Haarlem

Haarlem – Twee auto’s die geparkeerd stonden onder een viaduct aan de Robertus Nurksweg zijn woensdagnacht volledig uitgebrand. Vlak voor twee uur ‘s nachts werd de brand onder het Keggeviaduct ontdekt. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen hoog uit de voertuigen. De verlichting van het viaduct raakte onder andere beschadigd.

Na enige moeite heeft de brandweer de voertuigen geblust. Eerder deze week brandden ook al eerdere auto’s uit in Haarlem. Dinsdagmorgen raakten maar liefst vier auto’s beschadigd. Een busje en twee personenauto’s die geparkeerd stonden aan de Albert Schweitzerlaan brandden volledig uit. Een vierde voertuig raakte beschadigd.

Een medewerker van Spaarnelanden is ter plaatse gekomen. De voertuigen zullen worden afgezet met hekken. De Forensische Opsporing van de politie zal later onderzoek doen naar de oorzaak.