Ongeluk tussen twee personenauto’s op de kruising Schipholweg met de Schalkwijkerstraat Haarlem

Haarlem – In de nacht van Vrijdag op Zaterdag is er omstreeks middernacht een flink ongeval gebeurd op de kruising N205 Schipholweg en de Schalkwijkerweg. 

De ambulancedienst heeft zich over de inzittenden ontfermt. Daarbij zijn 2 personen na behandeling ter plaatse met de ambulance vervoerd. De politie laat door de Verkeers Ongevallen Analyse onderzoek doen naar de oorzaak van het ongeval. De VOA heeft hiervoor ter plaatse sporen veiliggesteld. Na het onderzoek zijn beide auto’s door een bergingsdienst meegenomen.

Ten tijde van de afhandeling van dit incident was de Rustenburgbrug in de richting van Rustenburgerlaan afgesloten. Ook was het kruispunt afgesloten vanaf de Schalkwijkerweg. Sommige automobilisten dachten hier gebruik te kunnen maken van de busbaan en kwamen zo alsnog op het kruispunt.