Auto over de kop na ongeval op de A9 Boesingheliede

Boesingheliede – Zaterdagavond omstreeks kwart over acht is er na een ongeval een auto over de kop op de A9 tot stilstand gekomen.

De brandweer heeft de bestuurster in samenwerking met de ambulancedienst uit haar benarde positie bevrijd. Gezien de ernst van de melding was ook een mobiel medische team opgeroepen. Het team van Rotterdam was beschikbaar en zijn met de traumahelikopter naar het ongeval toegekomen. De piloot heeft de helikopter op de reeds afgesloten rijstroken neergezet. Tijdens de landing was het verkeer tijdelijk helemaal stilgezet. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Vanwege het ongeval was er maar een rijstrook van de parallelbaan beschikbaar. Dit leverde flinke verkeershinder op.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.