Aanrijding tussen twee voertuigen op de Nieuwe Spaarnwouderweg Vijfhuizen

Vijfhuizen – Bij een aanrijding tussen twee voertuigen op de Nieuwe Spaarnwouderweg is een autotrailer op z’n kant beland. Een auto die op de trailer stond, ligt door de aanrijding op z’n kop. Even voor 19.00 uurkwamen een personenauto en de autotrailer met elkaar in botsing op de kruising met de Spaarnwouderweg.

Door de klap viel de auto die op de trailers van de combinatie af en belandde op de kop. De trailer belandde op z’n kant. Politie, brandweer en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. Door de aanrijding lag het wegdek bezaaid met brokstukken. De twee betrokkenen zijn nagekeken door het ambulancepersoneel, maar hoefden niet voor nadere zorg naar het ziekenhuis.

Het wegdek raakte beschadigd. Een wegdekreiniger komt ter plaatse om het wegdek te reinigen. De weg is daarom afgesloten.