Twee gewonden bij ongeluk Haarlem-Spaarnwoude, bestuurder aangehouden

Haarlem – Twee personen zijn zaterdagnacht gewond geraakt bij een ongeluk aan het Woudplein bij NS station Haarlem-Spaarnwoude. Rond 01.30 uur reed de automobilist rechtdoor in de bocht en botste tegen een paal waarop de sirene van het luchtalarm was gemonteerd. Door de klap viel de installatie naar benden.

De bijrijdster is door ambulancepersoneel uit de auto geholpen. Na de eerste zorg ter plaatse is de vrouw met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Ook de bestuurder raakte gewond. Hij liep waarschijnlijk een gebroken sleutelbeen op. De man is naar het ziekenhuis gebracht, maar tevens aangehouden als verdachte van rijden onder invloed.

Een arts zal in het ziekenhuis bloed afnemen. De auto is later in de nacht weggesleept.