Auto te water langs A200 Haarlem

Haarlem – Een voertuig is zondagavond te water geraakt langs de N200. Rond 20:45 uur ging het mis op de baan naar Haarlem toe. De personenauto kwam in botsing met een andere personenauto en raakte vlak voor de fly-over van de weg. De auto is op de kop in de sloot beland. Agenten zijn te water geraakt en hebben de bestuurder uit het voertuig gehaald.

Hij is ter plaatse door andere hulpdiensten gereanimeerd. Meerdere hulpdiensten waaronder een duikteam en een traumateam zijn ter plaatse gekomen. Een tweede traumateam is opgeroepen, maar is kort voor de landing gecandeld. Na de eerste zorg ter plaatse is de bestuurder met spoed naar het AMC overgebracht.

De N200 richting Haarlem was lange tijd afgesloten in verband met de hulpverlening en het daaropvolgend onderzoek.