Twee gewonden bij ernstig ongeval op de A9

Lijnden – Bij een ernstig ongeval op de A9 (knooppunt Raasdorp) zijn zondagmiddag twee gewonden gevallen.Het ongeval gebeurde rond 12.45 uur, komende vanuit de richting van Haarlem in de richting van Amsterdam, toen de automobilist de vangrail raakte aan de linkerkant van de weg, hierbij brak een voorwiel af, vervolgens schoot de wagen over alle rijstroken om tegen de rechter vangrail tot stilstand te komen. Meerdere hulpdiensten waaronder het mobiel medisch team met de traumahelikopter kwamen hulp bieden.
Twee van de drie inzittenden van de wagen raakten gewond en zijn naar het
ziekenhuis overgebracht, één van de inzittenden raakte zelfs zwaargewond.
Het verkeer werd op de A9 over de zelfde rijbaan terug geleid.

De forensische opsporing afdeling verkeer onderzoekt het ongeval.