13-10-2012 Auto over de kop geslagen op de Oudeweg in Haarlem Update 14-10-2012

Haarlem – Zaterdagmiddag is er op de Oudeweg in Haarlem een verkeersongeval gebeurd. Een auto is met hoge snelheid over de kop geslagen, nadat deze de berm geraakt had. De bestuurder had een aantal verwondingen, en is geholpen door de ambulancemedewerkers.
De brandweer heeft de auto gekanteld, zodat deze opgehaald kon worden door een bergingsbedrijf.
Update politie:
Een Amsterdamse automobilist kwam zaterdagmiddag met de schrik vrij, nadat hij de controle over zijn voertuig was verloren en de auto op zijn dak tot stilstand kwam. Dit gebeurde rond 17:30 uur op de Oudeweg. Ter hoogte van de kruising met de Waarderweg verloor de Amsterdammer de controle over zijn auto, vermoedelijk door het natte wegdek na de hevige regenval. De man kon op eigen kracht uit zijn auto komen en werd nagekeken door ambulancepersoneel, maar bleek gelukkig geen lichamelijk letsel te hebben overgehouden aan het ongeval. De man moest volgens de standaardprocedure een blaastest afleggen, maar hij bleek gelukkig nuchter.