26-02-2013 Autobrand Venkelstraat Haarlem Schalkwijk

Haarlem – In de nacht van maandag 25 op dinsdag 26 februari kwam er rond 03.10 uur een melding binnen dat er een auto in brand stond aan de Venkelstraat.

De brandweer kwam snel ter plaatse en heeft de vlammen gedoofd. De auto is afgesleept voor technisch onderzoek. Brandstichting wordt vooralsnog niet uitgesloten. Ook een naastgelegen kleine container bleek in brand te staan.

Zo’n 25 minuten na de auto- en container brand in de Venkelstraat in Haarlem Schalkwijk, stond er even verderop, op de Italiëlaan een eco-toilet in de brand.

Mensen die vlak voor of na het ontstaan van de branden op de Venkelstraat en Italiëlaan iets gezien hebben wat hiermee te maken kan hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844. Informatie kan ook anoniem worden doorgegeven via 0800-7000.