Overval op juwelier in Heemstede

Heemstede – Rond 10.30 uur dinsdagochtend is eenjuwelierszaak aan de Jan van Goyenstraat overvallen door vermoedelijk 3daders. Door deze drie mannen werd geweld toegepast op het aanwezigepersoneelslid; het personeelslid raakte hierdoor lichtgewond, hij werdter plaatse door ambulancepersoneel behandeld.

De politie is direct een onderzoek gestart in de omgeving enhierbij werd o.a. ook de helicopter ingezet. De daders zijn vermoedelijk op defiets vertrokken in de richting van Haarlem. Het overvallenteam heeft eenonderzoek ingesteld naar deze overval.

Van de daders is een summier signalement bekend: drie mannen inde leeftijd van 17 – 25 jaar, ze kwamen ‘netjes’ over en spraken mogelijkgebrekkig engels.

Wij zijn nog op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van deoverval en die nog niet gesproken hebben met de politie: mensen die dit drietalmogelijk hebben gezien in de omgeving Heemstede/Haarlem tussen 10.30 en 11.30uur, worden verzocht zich te melden bij de politie via 0900-8844.

Ook mensen die deze drie mannen hebben gezien in de omgeving vande Jan van Goyenstraat in Heemstede vóór de overval, dus tussen09:30 uur en 10:30 uur of eerderr, worden vriendelijk verzocht om dezeinformatie te melden bij de politie via 0900-8844 lokaal tarief.Liever anoniem? Bel dan s.v.p. met Meld Misdaad Anoniem via0800-7000.