04-09-2013 Frontale aanrijding Spaarnwouderweg Vijfhuizen

Vijfhuizen – Bij een frontale aanrijding zijn woensdagmiddag twee inzittenden van een personenwagen gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Spaarnwouderweg onder het viaduct van de N205. Eén van de wagens is op de verkeerde weghelft geraakt en heeft hierdoor een aanrijding veroorzaakt.

Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse, waaronder de brandweer om te assisteren bij het ongeval. De twee inzittenden van de Audi zijn na de eerste medische zorg, voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de Mercedes is nagekeken door het ambulancepersoneel maar hoefde niet mee.

Volgens ooggetuigen kwam de Mercedes al driftend de bocht om. Om deze reden zal de politie onderzoeken of de bestuurder wel rijvaardig genoeg is om zijn rijbewijs te mogen behouden.De verkeersongevallen analyse van de politie voa onderzoekt het ongeval om de toedracht te achterhalen. Door het onderzoek en het ongeval was de weg geruime tijd afgesloten.

Eén van de bestuurders was ook al betrokken bij een aanrijding op de zelfde plek, ongeveer een maand geleden.