Autobrand Bazellaan Haarlem Parkwijk

Een auto is in de nacht van donderdag op vrijdag zwaar beschadigd geraakt door brand. Rond één uur werd de brand De Bazellaan in Haarlem ontdekt, waarop de brandweer direct is gealarmeerd. Hoewel de brandweer de brand snel onder controle had, kon zij niet voorkomen dat grote schade ontstond.

De brandweer heeft de motorkap moeten verwijderen met hydraulisch gereedschap om de brand goed te kunnen blussen.

De oorzaak van de brand is onbekend, maar brandstichting wordt niet uitgesloten. De politie heeft een plaats delict gecreëerd. Nog onbekend is of de forensische opsporing van de politie morgen onderzoek zal doen. De eigenaar was er nog niet over uit of hij aangifte wilde doen.

De auto kan als total loss worden beschouwd.

Maandagnacht brandde een Taxi uit in de Tobias Asserstraat in Schalkwijk. De politie heeft laten weten dat het hierbij ging om brandstichting.

20160205_Voertuigbrand_Bazellaan_Haarlem_01 20160205_Voertuigbrand_Bazellaan_Haarlem_02 20160205_Voertuigbrand_Bazellaan_Haarlem_05 20160205_Voertuigbrand_Bazellaan_Haarlem_09