Autobrand Vincent van Goghlaan Haarlem Oost

Haarlem – Maandag op dinsdagnacht werd er opnieuw een autobrand ontdekt. Voor de twaalfde keer was het opnieuw raak in Haarlem. Ditmaal op een parkeerterrein aan de Vincent van Goghlaan in Haarlem Oost sloegen de vlammen behoorlijk uit een personenauto.

Ondanks de snelle inzet van de brandweer, liep de personenauto flinke schade op.

De Forensische Opsporing van de politie is dinsdagochtend ter plaatse gekomen om een onderzoek in te stellen.

De Politie blijft opzoek naar getuigen! Bellen kan naar: 0900-88-44 of anoniem: 0800-7000.

Vrijdagnacht (8 op 9 april) j.l. kwam er ook een melding binnen van een autobrand aan het Prinses Beatrixplein in Haarlem-Oost. Dit is vlakbij bovenstaand adres. Hierbij raakte drie voertuigen zwaar beschadigd. Getuigen hebben een persoon zien vluchten met donkere kleding en een capuchon met een lengte van ongeveer 1,75m. Ondanks ook de inzet van Burgernet, is de verdachte niet meer aangetroffen.

19-04-16 Autobrand Vincent van Goghlaan