Zeer grote brand in loods in Lijnden

Lijnden – Vrijdagavond rond acht uur is er een zeer grote brand uitgebroken in een loods aan de Hoofdweg in Lijnden.

Omdat het om een zeer grote brand ging, heeft de brandweer zeer snel opgeschaald, en zijn korpsen uit de regio groots uitgerukt om het vuur te bestrijden. Bij de brand zijn twee personen gewond geraakt, deze zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De brand was rond negen uur uit, de brandweer is daarna begonnen met het nablussen.

De grote rookwolken waren in de wijde omgeving te zien, en er werd ook geadviseerd om ramen en deuren gesloten te houden. Bij de brand zou mogelijk asbest zijn vrijgekomen, dit lijkt uiteindelijk niet het geval te zijn.

De brandweer onderzoekt de oorzaak van de brand. De hoofdweg is gedeeltelijk afgesloten geweest.

EvL_brand-Lijnden (13) EvL_brand-Lijnden (15) EvL_brand-Lijnden (16) EvL_brand-Lijnden (21) EvL_brand-Lijnden (22) EvL_brand-Lijnden (5) EvL_brand-Lijnden (12)